Politică

Klaus Iohannis: Reiterez sprijinul ferm şi solidaritatea României cu Ucraina şi cu bravul popor ucrainean care îşi apără ţara

Preşedintele Klaus Iohannis a scris pe Twitter, miercuri, cu prilejul Zilei Independenţei Ucrainei, că reiterează sprijinul ferm şi solidaritatea României cu Ucraina şi cu bravul popor ucrainean care îşi apără cu curaj ţara şi menţionează că această agresiune rusească nejustificată, neprovocată şi ilegală trebuie să înceteze.

Cu ocazia Zilei Independenţei Ucrainei, reiterez sprijinul ferm şi solidaritatea României cu Ucraina şi cu bravul popor ucrainean care îşi apără cu curaj ţara. Această agresiune rusească nejustificată, neprovocată şi ilegală trebuie să înceteze! Noi, România, suntem alături de Ucraina”, scris preşedintele în mesajul de pe Twitter.

Ziua Naţională a Ucrainei este marcată miercuri sub o mare tensiune, la şase luni de la lansarea invaziei ruse, în momentul în care Statele Unite vor anunţa un nou ajutor militar de 3 miliarde de dolari, cel mai mare acordat vreodată Kievului, potrivit AFP.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button