Internațional

KIEV: Mai multe explozii s-au înregistrat în Capitala Ucrainei

Mai multe explozii au fost înregistrate în districtul Shevchenko din capitala Ucrainei, relatează Unian.net.

După anunțarea unei alerte de raid aerian, mai multe explozii au tunat în centrul capitalei. Pericolul unui atac aerian a fost anunțat inițial la ora 6:47, iar după ora 8 dimineața, 3-4 explozii au răsunat la Kiev. Acest lucru a fost raportat de o serie de personalități politice locale.Exploziile au fost confirmate de primarul orașului Vitali Klitschko. „Câteva explozii în cartierul Shevchenkovski – în centrul capitalei. Toate serviciile sunt pe drum”, a spus el pe Telegram. Klitschko a mai subliniat că va anunța detaliile mai târziu.

Rusia nu și-a asumat public atacul asupra capitalei Ucrainei, dar exploziile sunt înregistrate la doar două zile după ce podul rusesc care leagă Crimeea de Rusia a fost atacat.„Una dintre rachetele de la Kiev a căzut lângă monumentul lui Grushevsky de pe strada Volodymyrska. Salvatorii lucrează”, a scris și Anton Gerashchenko, consilier al șefului Ministerului Afacerilor Interne, pe canalul său Telegram.

Potrivit postului public de radio și televiziunea Suspilne, citate de The Guardian, o explozie ar fi fost auzită în apropierea unei gări din oraș.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button