InternaționalȘtirile 60m.RO

Jair Bolsonaro devine primul șef de stat și de guvern confirmat ca infectat cu COVID-19. El s-a întâlnit, recent, cu Donald Trump

Mai multe surse din Brazilia au anunțat în ultimele ore că președintele Brazilie, Jair Bolsonaro, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 după ce a intrat în contact cu o altă persoană infectată, relatează El Pais. Jair Bolsonaro este primul șef de stat și de guvern care a fost confirmat ca infectat cu noul coronvirus.

Președintele brazilian a făcut testul după ce unul dintre membrii administrației sale, Fabio Wajngarten, a fost și el testat pozitiv cu noul coronavirus. Bolsonaro intrase deja în izolare ca măsură preventivă, iar toate celelalte persoane care au intrat în contact cu el și cu persoana infectat vor face de asemenea testul.

Bolsonaro a postat inițial pe Facebook, unde a confirmat că a fost testat pentru coronavirus și că „va afla rezultatele în următoarele ore”. Bolsonaro și membrul infectat al administrației sale s-au întâlnit recent cu președintele și vicepreședintele Statelor Unite.

Back to top button