Iulian Câcău, AUR Satu Mare: Jos labele de pe Biserica Ortodoxă

Distribuie acest articol!

Azi la Satu Mare s-a sfințit biserica romano-catolică din municipiu. O lucrare frumoasă și impunătoare. Nimic ieșit din comun la prima vedere, însă cârcotașii bisericii ortodoxe au dispărut azi! Presa a amuțit pentru cateva ceasuri, nici MITRA aurie de pe capul episcopului romano-catolic nu i-a zgariat pe retină pe domnii de la presă. Nici credincioșii care nu purtau măști în interiorul bisericii nu i-au deranjat pe aceștia. Mai grav nici cele 2 milioane și 76 de mii de lei investiți de guvernul Ungariei în această lucrare nu i-a deranjat!

Ce sa zicem de mașinile de lux care au adus oficialii bisericii erau parcate în imediata parcare a unui hotel de fițe(fosta clădire a episcopiei romano-catolice unde sunt și cazați pelerinii). Marmura care înconjoară biserica și capela din curtea bisericii de asemenea demne de „smerenie”.

Sunt 14 milioane de lei investiți în această capodoperă, nu e supărător acest lucru, eu, sunt PENTRU dezvolatrea cultelor creștine, dar rog presa să trateze fiecare cult în EGALĂ MĂSURĂ, cârcotașii de serviciu și grupurile USR-iste au dispărut azi!

De când biserica ortodoxă de la capătul podului Golescu e în construcție(fără sprijin guvernamental) doar nod în papură au căutat domnii din presă.
De sfintele sărbători au fost indignați că oamenii din biserică nu poartă măști de protecție.

Nu mai e nevoie să fim gânditori cu privire la ceea ce urmăresc acești neo-marxiști. E prea clar!

Banii pe care Soroș îi pompează în România, exclusiv pentru distrugerea identității naționale, a valorilor și a familiei creștine nu pot distruge credința pe care acest popor o are în suflet!


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: