PoliticăȘtirile 60m.RO

Ipocriții! PNL căpușează Apele Române. Reacția ministrului Mediului: anchetă în două săptămâni!

Câtă ipocrizie din partea PNL și USR! În timp ce se laudă că ne scapă de incompetenții din instituțiile publice, reprezentanții lor angajează persoane fără nicio pregătire și blochează astfel tot sistemul public.

Este cazul lui Petru Avram, vicepreședinte PNL Iași și director al Administrației Bazinale de Apă (ABA) Prut-Bârlad, care a angajat o fostă chelneriță ca să ne apere de inundații.

————————————————————————————————————

————————————————————————————————————

Recorder publică declarația inginerului care a semnalat această situație de teama că iresponsabilitatea șefilor va fi plătită cu vieți omenești la viitoarele inundații. Acesta subliniază că noua angajată nu știa să folosească nici măcar calculatorul și nu avea niciun fel de studii superioare. „Am lucrat cinci ani la Master. Oh, super, cinci ani, dar totuși nu-i cam mult la master? Ah, da, dar la Master Club. Lucrase la un club care se numea Master. Și avea abilități pentru case de marcat, atunci când apeși pe ecranul casei de marcat”.

Care a fost reacția ministrului din Guvernul Cîțu? Tanczos Barna, minsitrul Mediului, a spus că va începe „o analiză punctuală a numirilor de la Apele Române în maximum două săptămâni. Curat murdar!

Back to top button