Ionel Dancă a demisionat din PNL: O gaşcă de nevertebrate politice, de lichele, distruge PNL

Distribuie acest articol!

Ionel Dancă și-a anunțat, vineri, plecarea din PNL, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook. Gestul deputatului PNL vine la scurt timp după excluderea din partid a lui Ludovic Orban.

Ionel Dancă acuză „gaşca de nevertebrate politice, de lichele şi trădători, de impostori şi bufoni, instalată totalitar la conducerea PNL de către preşedintele Klaus Iohannis”, că distruge Partidul Naţional Liberal şi îşi bate joc de români, predând guvernarea şi ţara la PSD.

„Pleacă Ludovic Orban din PNL, plec şi eu! Este clar: cine critică echipa distrugătoare de conducere a PNL, care a îngenuncheat partidul şi a dus România la picioarele PSD, este exclus din PNL. Nu pot accepta trădarea şi bătaia de joc a românilor de către Klaus Iohannis şi PNL care dau acum guvernarea ţării pe mâna PSD, împotriva a tot ceea am luptat şi muncit şi împotriva a tot ceea ce au crezut românii care ne-au votat”, a scris Ionel Dancă pe Facebook.

Potrivit acestuia, „excluderea lui Ludovic Orban din PNL înseamnă să scoţi spiritul liberal din PNL care a luptat întotdeauna pentru o dezvoltare liberală şi democratică a României fără PSD”.

„Istoria Partidului Naţional Liberal din ultimii 30 de ani se identifică cu Ludovic Orban care şi-a dedicat aproape toată viaţa partidului şi a luptat cu toată energia împotriva avatarurilor comuniste din politica românească, de la FSN, FDSN, PDSR şi PD până la actualul PSD. Din păcate, o gaşcă de nevertebrate politice, de lichele şi trădători, de impostori şi bufoni, instalată totalitar la conducerea PNL de către preşedintele Klaus Iohannis, distruge Partidul Naţional Liberal şi îşi bate joc de români, predând guvernarea şi ţara la PSD”, a mai scris Dancă.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: