Politică

Ion Cristoiu: Slugărnicia europarlamentarilor români la Bruxelles sau că Ursula vrea să fie un soi de Stalin sunt subiecte ce trebuie îngropate

„Teoretic, pînă la 9 iunie 2024 se desfășoară și campania pentru europarlamentare. Practic, această campanie nu există. Cauza  e simplă. Alegerile locale, cele pe București îndeosebi , consumă suficiente patimi pentru a mai rămîne ceva și la  consumul în campania pentru europarlamentare”, scrie, pe site-ul canal33.ro, jurnalistul Ion Cristoiu.

„Consecința e de o gravitate însemnată pentru interesul național.

Europarlamentarele din 2024 ar trebui să fie și în România terenul confruntării între suveraniști și internaționaliști. O asemenea confruntare nu există la ora actuală.

În consecință, nu se discută despre chestiuni mult mai importante pentru România decît starea apei calde în București:

Relația României cu UE, slugărnicia conducătorilor noștri față de birocrații de la Bruxelles, nevoia de restructurare a UE, tendința Ursulei de a fi un soi de Stalin de la Bruxelles.

Localele au împins în umbră europarlamentarele.

Dar nu asta s-a vrut prin comasarea alegerilor?”, scrie Cristoiu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button