Iohannis și Muraru ‘OAMENII de NICĂIERI’ ai PNL-ului

Distribuie acest articol!

Un fost profesor de fizică ajuns printr-o conjunctură a vremurilor triste ale perioadei postdecembriste președinte al României ne arată nimicnicia sa în toată splendoarea prin acțiunile concertate împotriva Alianței pentru Unirea Românilor, un partid românesc de unitate națională. Iohannis și Muraru sunt oamenii de nicăieri ai PNL-ului, unul cunoscut ca premierul de la Grivco, iar vocea sa Muraru un copil de la școala ”inițiatică” a lui Relu Fenechiu, acel liberal ascuns 5 ani la Beciul Domnesc.

Vorbind la tribuna Parlamentului despre Toma Arnăuțoiu, Vasile Motrescu, Gavril Vatamaniuc, frații Șușman, Valeriu Gafencu, Nicolae Steinhardt, Ion Gavrilă Ogoranu, Ioana Voicu Arnăuțoiu și Elisabeta Rizea, nimeni nu se putea gândi că cineva va avea neobrăzarea de ai numi pe cei mai mari luptători împotriva bolșevismului, drept fașciști, legionari sau extremiști.

Un antiromân ca Alexandru Muraru ce lucrează la ordinul unor străini încearcă să distrugă memoria acestor patrițoti români. Scopul meschin al acestor fapte ne arată că Iohannis și Muraru sunt indivizi iraționali veniți de nicăieri care se duc spre nicăieri.

Micimea lor nu poate atinge niciodată memoria martilor ce s-au osândit pentru preamărirea neamului românesc.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: