Iohannis și Cîțu ”se scufundă” împreună: Președintele îl susține în continuare. Cîțu: Cazierul meu e curat!

Distribuie acest articol!

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Florin Cîţu au fost fotografiaţi în timp ce stau de vorbă duminică, la ceremoniile de Ziua Marinei, aceasta fiind prima apariţie împreună şi cea de a doua apariţie publică a premierului după scandalul provocat de informaţiile referitoare la arestarea sa în SUA. Atât președintele Klaus Iohannis cât și premierul Florin Cîțu și-au pierdut credibilitatea în fața cetățenilor și am ajuns din nou la o situație de tip Dragnea cu un penal în fruntea statului, atât că acum avem la butoane o partitură liberal neomarxistă cu PNL și USRPLUS.

Imaginea în care Iohannis şi Cîţu stau de vorbă a fost publicată pe site-ul Aministraţiei Prezidenţiale imediat după ceremoniile de Ziua Marinei, de la Constanţa.

Deşi la evenimentele de la Constanţa au fost prezenţi şi vicepremierul Dan Barna şi mai mulţi miniştri, precum şi preşedintele Senatului Anca Dragu, preşedintele Camerei, liderul PNL Ludovic Orban, nu a participat ,transmiţând doar un mesaj pe Facebook adresat marinarilor.

Cîţu a ţinut să precizeze că un coleg al său i-ar fi comunicat lui Ludovic Orban despre dosarul din Statele Unite, el afirmând, în acest context, că Orban văzuse documentul.

”Cazierul meu în România este curat” a declarat Cîţu.

Întrebat dacă a luat în calcul demisia, prim-ministrul a răspuns:”Nu, niciun moment. Avem o guvernare pe care trebuie să o ducem la capăt”,


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: