Politică

Ioana Ramona Bruynseels (AUR): În sectorul 1 discrepanța între bunăstarea unora și neajunsurile altora este foarte mare

Candidata AUR la Primăria Sectorului 1, Ioana Ramona Bruynseels, afirmă că în sectorul 1 discrepanța între bunăstarea unora și neajunsurile altora este foarte mare, iar Primarul are datoria de a se preocupa că furnizarea condițiilor optime de viață și accesul la apă sunt la un nivel de calitate pentru că fac parte din drepturile fundamentale.

  • ”În sectorul 1 discrepanța între bunăstarea unora și neajunsurile altora este foarte mare.

In 2024 să ai acces la apă cu miros de motorină este inuman iar aceste lucruri trebuie semnalate și scoase la lumină, nu ignorate și băgate sub preș.

Primarul are datoria de a se preocupa că furnizarea condițiilor optime de viață și accesul la apă sunt la un nivel de calitate pentru că fac parte din drepturile fundamentale.

Candidez la funcția de primar al sectorului 1 pentru că știu ca aceste probleme trebuie abordate dintr-o perspectivă firească, de bun simț dar mai ales cu empatie.

Nu fiți nepăsători! Haideți la vot, implicați-vă și folosiți-vă acest drept fundamental într-o societate democratică!”, spune Ioana Ramona Bruynseels.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button