Politică

Ioana Ramona Bruynseels (AUR): George Tuță, candidatul PSD-PNL la Sectorul 1, o marionetă a ”statului paralel”

Ioana Ramona Bruynseels, candidatul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) la Primăria Sectorului 1, aduce la cunoștința publicului legăturile periculoase și dubioase ale contracandidatului George Tuță, susținut de PSD-PNL, cu figuri controversate din structurile de putere ale „statului paralel”, recent puse sub acuzare de DNA.

George Tuță, fost ofițer SRI și șef de cabinet al lui Eduard Hellvig, are conexiuni directe cu Dumitru Dumbravă și Florian Coldea, cunoscuți pentru influența lor asupra sistemului de justiție și pentru implicarea în manevre de culise care au afectat grav democrația și statul de drept în România. Aceste conexiuni ridică serioase semne de întrebare cu privire la integritatea și intențiile acestuia în ceea ce privește administrarea Sectorului 1.

Ioana Ramona Bruynseels afirmă: „Sectorul 1 nu trebuie să devină o scenă pentru jocuri de culise orchestrate de persoane cu trecut dubios și interese ascunse. Alegătorii merită transparență, onestitate și dedicare din partea liderilor locali. Candidatura lui George Tuță din partea PSD și PNL reprezintă un pericol real pentru democrația locală și pentru independența administrației publice locale. Este inacceptabil ca locuitorii Sectorului 1 să fie conduși de cineva cu legături atât de strânse cu figuri centrale ale ”statului paralel”, precum Eduard Hellvig, Florian Coldea, Dumitru Dumbravă sau Laura Codruța Kovesi, care au demonstrat în trecut că sunt dispuși să submineze interesul public pentru a-și atinge scopurile personale și politice.”

Bruynseels subliniază necesitatea unei administrații locale care să fie dedicată cu adevărat interesului cetățenilor, nu agendelor ascunse și intereselor de grup ale binomului. „Sectorul 1 merită un primar care să fie vocea și apărătorul locuitorilor săi, nu un pion al unor forțe obscure ce primesc comenzi de la diferite structuri și servicii secrete locale și externe. George Tuță este cel care a dorit să interzică banii cash și are o agendă intens promovată de UM-urile de presă, direct conectate la ”statul paralel”. Sunt hotărâtă să aduc transparență, profesionalism și integritate în primărie, și să reprezint cu demnitate interesele comunității noastre.”

AUR și Ioana Ramona Bruynseels fac un apel către toți locuitorii Sectorului 1 să fie vigilenți și să aleagă un viitor bazat pe corectitudine, transparență și respect pentru democrație. România nu mai poate tolera implicarea unor persoane cu legături atât de strânse cu structurile ”statului paralel” în procesul electoral și în administrarea locală.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button