Politică

Ioana Ramona Bruynseels (AUR): Din 9 iunie, copiii sunt prioritatea mea!

Candidata AUR la Primăria Sectorul 1, Ioana Ramona Bruynseels, spune că din 9 iunie, copiii sunt prioritatea sa. ”Vreau să transformăm locurile de joacă în adevărate locuri de poveste, cu tobogane super-tari, leagăne sigure și zone de cățărat”, promite aceasta. 

  • ”Ziua de azi mi-o petrec printre cei mai mici rezidenți ai Sectorului 1! Am fost în parcuri, am stat de vorbă cu copii superbi și isteți, cu părinți și bunici mândri. Le-am spus că micuții noștri merită mai multe locuri de joacă sigure, moderne, cu activități distractive, în care să se bucure din plin de copilărie.

Și i-am asigurat că din 9 iunie, copiii sunt prioritatea mea! Vreau să transformăm locurile de joacă în adevărate locuri de poveste, cu tobogane super-tari, leagăne sigure, (mini-terenuri de sport adaptate pentru toate vârstele ) și zone de cățărat pentru cei mai curajoși! Abia aștept să le văd zâmbetele și să le aud râsetele răsunând în tot sectorul!”, spune Ioana Ramona Bruynseels.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button