Știrile 60m.RO

Interlopul Horia Constantinescu, desemnat de PSD candidat la Primăria Constanța

Interlopul Horia Constantinescu, a fost desemnat de PSD candidat la Primăria Constanța, iar medicul Cătălin Grasa pentru președinția Consiliului Județean Constanța.

Consiliul Politic Național al PSD s-a reunit, miercuri, pentru desemnarea candidaților. La momentul publicării articolului, ședința era în desfășurare.

Horia Constantinescu (50 de ani) este șeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, controversat și contestat de organizațiile patronale, giganții fast-food, corporații și marile lanțuri de magazine din România.

Este cunoscut ca lider al lumii interlope din Constanța și apropiat al pușcăriașului Adrian Năstase, fiind asociat cu familia acestuia în diferite afaceri. Toate bunurile din declaratiile sale de avere au dispărut deși acesta conduce bolizi de sute de mii de euro. Este cunoscut ca un șpăgar și infractor periculos ce nu se dă în lături de la nimic. Acesta este sprijinit de premierul Marcel Ciolacu, pentru că îl alimentează cu bani negri din șpăgile încasate de la oamenii de afaceri români.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Un comentariu

  1. Acest interlop drogat trebuie eliminat din lumea politica ,autosesizata institutia DNA ,băgat la zdup pentru câte a facut fără remușcări.A distrus Stațiunea Costinești prin influenta și corupția de care se bucura ,a pus monopol pe plaja Costinești facand-ui interlopi și pe frații Balan Alexandru și Virgil iar mai nou pe primarul în exercitiu Dorin Jianu, fiind nasul președintelui Partidului PSD Costinești Balan Virgil .Mafia este mare ,bătaia pentru funcția primarului este grea cu acești interlopi drogați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button