Știrile 60m.RO

Infractorul Ciolacu renunță la referendumul privind exploatarea aurului de la Roșia Montană

După ce a manipulat piața de capital în interesul Gabriel Resources, infractorul Ciolacu renunţă la referendumul pentru exploatarea zăcămintelor de la Roşia Montană. Hoitarul pesedist a declarat că o astfel de consultare națională nu mai este o prioritate pentru Guvern după ce România a scăpat de plata daunelor de peste 7 miliarde de dolari pe care le anunțase el și pârlitul de Boloș.

„În momentul acesta, este un proces câştigat, ea este in zona UNESCO și nu eu si nu guvernul trebuie să hotărască acest lucru. Acest lucru îl vor hotărî românii. În acest moment nu este o urgenţă,” a precizat Ciolacu.

Marcel de la Buzău era dispus să ofere gratuit aurul de la Roșia Montană, infractorilor internaționali de la Gold Corporation

Joi, înainte ca Tribunalul de arbitraj din cadrul Centrului Internațional pentru Reglementarea Diferendelor Relative la Investiții al Băncii Mondiale (ICSID) să se pronunțe în disputa dintre România și Gabriel Resources, pentru exploatarea aurului de la Roșia Montană, Marcel Ciolacu a afirmat că ar face „referendum dacă e oportun să scoatem aurul de la Roșia Montana”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button