Prima PaginăSocialȘtirile 60m.RO

Incredibil: Costel Alexe, ministrul mediului, ia apărarea Kronospan împotriva activiștilor de mediu, sau cum faci din violator, victimă

Costel Alexe este ministrul liberal al mediului. Rolul său acolo este acela de a se asigura că cetățenii României și companiile ce își desfășoară activitatea pe teritoriul țării o fac cu respectarea normelor de mediu.

De la declararea stării de urgență mediul online s-a viralizat cu fotografii și imagini video ce prezentau drama tăierilor ilegale de păduri și care în cele din urmă ajungeau în fabricile austriece de prelucrare a lemnului.

Românii se întreabă firesc: dacă noi stăm în casă, de ce se permite celor care taie pădurile să o facă sub protecția stării de urgență?

Costel Alexe, din poziția de ministru al mediului, a ieșit public și a acuzat activiștii de mediu și cetățenii României că duc o campanie orchestrată împotriva companiilor prelucrătoare de lemn.

Ați mai văzut voi așa ceva în vreo țară normală? Noi respectăm starea de urgență, dar unde este urgența când se taie pădurile?

Însă nu acesta este rolul ministrului mediului, ce el ar fi trebuit să vină și să ceară companiilor austriece protejarea pădurilor României. Ori ministrul mediului vine și ia apărarea tocmai celor vinovați de defrișările ilegale.

Ne punem atunci întrebarea firească: cine comandă partidele politice de vin și iau poziții împotriva propriilor cetățeni și în apărarea celor vinovați de distrugerea României? Câtă ipocrizie sau cât de dator să fii ca să poți prezenta în public un violator pe post de victimă?

Să înțelegem că românii sunt vinovați că filmează toate aceste nereguli și presa independentă le preia.

România este un dezastru. Află de la Petrișor Peiu cum au închis intenționat politicienii români și mafia din sănătate Institutul Cantacuzino.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button