Înaltă TRĂDARE: ”Păduchele” lui Cîțu și Iohannis are din nou ”filme” cu neofasciști

Distribuie acest articol!

Alexandru Muraru, poreclit păduchele de jurnalistul Ion Cristoiu, are din nou filme cu neofasciști deoarece AUR și USRPLUS îi trimite la groapa de gunoi a istoriei ”guvernul meu” și pe însuși patriarhul de la Cotroceni, Klaus Iohannis, în cel mai scurt timp. Demersurile și acțiunile acestui individ aflat în slujba unor puteri străine este extrem de periculos și periclitează siguranța națională a României, dar și imaginea țării noastre la nivel internațional.

Alexandru Muraru a trimis o scrisoare în SUA, Israel și la Bruxelles pentru a minți cu nerușinare înalții oficiali despre demersul USRPLUS și AUR de a-l demite pe Florin Cîțu din fruntea Guvernului. Prin aceste demers Muraru insinuează la nivel internațional că în România există organizații, partide extremiste/neofasciste, și mai grav antisemite, fapt ce nu are nici un fundament real. Nu este prima dată când acest individ folosește neologisme deși nu are percepția termenilor și nici calitatea intelectuală de a înțelege astfel de interpretări.

Ce a scris Muraru în documentul trimis înalților oficiali din SUA, Israel și Bruxelles:

  • În documentul oficial, am subliniat faptul că noua alianță conjuncturală creează premisele aducerii la putere a unui partid neofascist, xenofob, antisemit, care a ultragiat în permanență memoria victimelor Holocaustului, a încercat reabilitarea criminalilor de război și a promovat ura împotriva minorităților etnice și sexuale.
  • Am atras atenția, în documentul transmis, că este pentru prima dată, de la aderarea României la Uniunea Europeană, când un partid extremist de factură neo-fascistă, xenofob, antisemit, este cooptat de o forță politică pro-europeană aflată la guvernare pentru a vota o moțiune de cenzură împotriva propriului cabinet.
  • Practic, prin această acțiune politică, alianța USR-PLUS ia locul PSD și reîntoarce România în urmă cu 30 de ani, când, pe atunci, socialiștii români guvernau deschis cu partide extremiste, neo-fasciste, ultranaționaliste și antisemite.
  • Pe termen mediu, pericolul real al acestei cooperări este creșterea la putere a AUR prin utilizarea influenței USR PLUS și compromiterea demersurilor pentru promovarea egalității de gen, a diversității și a drepturilor minorităților, în special a drepturilor LGBTIQ în România. Nu există nicio îndoială că, după această alianță, AUR își va continua cu mai multă fervoare discursul xenofob, antisemit și homofob.
  • Consecințele acestei alianțe de neconceput între USR PLUS și un partid politic neofascist, xenofob, homofob și anti-european vor fi grave pentru climatul de toleranță, încredere și stabilitate din România, precum și din Europa, deoarece ar putea duce la alte astfel de asociații în viitor, cu consecințe de neimaginat pentru procesul politic din UE.
  • În final, am făcut apel către omologii mei să condamne public și să împiedice imediat – arătând astfel că nu că nu tolerează asocierile dintre forțele politice de masă și extrema dreaptă din statele membre ale UE – orice cooperare politică sau asociere între USR-PLUS și Alianța pentru Unirea Românilor, în orice etapă și în orice scop.

Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: