În ciuda suspiciunilor, Voiculescu insistă: Are diplomă de master. „Întrebaţi la Ambasada Austriei sau unde mai există titlul magister ca să vedeţi ce înseamnă asta”

Distribuie acest articol!

În ciuda faptului că s-a ales cu dosar penal la DNA, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, insistă: are diplomă de master, iar certificatul de la Ministerul Educației care atestă acest lucru se găsește pe pagina sa de Facebook.

„Da, deţin studii superioare. (…) Am studiat până în anul 2011, găsiţi diploma mea pe contul meu de Facebook, găsiţi certificatul de la Ministerul Educaţiei pentru recunoaşterea acelei diplome. Vă stau la dispoziţie pentru o discuţie în limba germană, pentru vizite la facultatea din Viena”, a spus Voiculescu, întrebat de un parlamentar dacă are studii superioare.

Voiculescu a spus că se poate afla acest lucru oficial de la instituţia de învăţământ superior din străinătate pe care a absolvit-o.

„Întrebaţi la Ambasada Austriei sau Ambasada Germaniei sau unde mai există titlul magister ca să vedeţi ce înseamnă asta. Oricând vreţi să vorbiţi cu mine despre asta nu am niciun fel de problemă. Sunt de asemenea destui colegi care pot confirma lucrul acesta”, a mai spus Voiculesc.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: