Știrile 60m.RO

Iași. Chirica către Chichirău: ați cheltuit banii românilor și v-ați opus autostrăzii

„Știu că nu merită ,dar trebuie….

Sincer credeam ca pot discuta cu o persoană responsabilă, care știe să piardă, care acceptă rezultatul unui scrutin și care se poate detașa de ura viscerală demonstrată in campania electorală.
Dragă doamnă deputat Cossette Paula Chichirău vreau să vă reamintesc că in cei patru ani in care eu am muncit pentru ieșeni , dumneavoastră ați cheltuit banii publici ai românilor in Parlament . Și asta pentru că nu ați făcut nimic, nimic pentru ieșeni și nimic pentru români. Mai mult ați votat și încă mai susțineți, că Moldovei nu-i trebuie autostradă, infrastructură, nu-i trebuie dezvoltare. Trebuie sa murim in sărăcie pe mâna unor parlamentari incompetenți.
Iașul a demonstrat că se poate și altfel, că se poate mișca in direcția corectă, și asta prin sacrificiu de sine.
Dar, dacă tot veni vorba despre averea mea, vreau să vă comunic că tot ceea ce dețin este in declarația mea de avere. Că mințiți in continuare despre vilele mele , care nu există, otrăvită fiind de un neînsemnat jurnalist căruia nu i-am dat ce mi-a cerut. Și apropo, dacă tot ați afirmat acestea, o să vă cer in instanță sa-mi arătați unde este adevărul. Am suportat mizeriile dumneavoastră pentru că nu e corect să lovești intr-o doamnă. Dar dacă tot susținem că adevărul este o valoare suoremă a omenirii , haideți să-l susținem in instanță.
De ce acuzați un copil , noi părinții am decis pentru el. Și oare de ce?
Deocamdată nu înțelegeți, pentru că nu puteți înțelege ce înseamnă sa trăiești pentru altii, in speță pentru copiii tăi. Poate veți avea bucuria să va bucurați de această fericire. Citiți declarațiile de avere , scrie tot acolo, tot, și de aceea va Invit să nu mai mințiți.
Dar voi , deontologii politicii românești, unde sunt banii voștri? De ce nu apar in declarațiile de avere? Ce faceți cu ei?
De ce conducerți mașini de lux , motociclete de lux( vezi deputatul Bodea) și nu apar in declarațiile de avere. Unde locuiți? Ce faceți cu banii ? Băutură, droguri sau ce? Ce fel de exemplu sunteți, când astea nu sunt foarte clare?
Voi acea grijă să le arăt asta, cât de curând, iesenilor și românilor.
Mai am o întrebare: de ce oare nu apare in declarația dumneavoastră de interese firma din Statele Unite? Vreți să vă arăt eu unde a apărut. De altfel mâine voi sesiza și Agenția Națională de Integritate.
Gata, am tăcut prea mult, am vrut să arăt tuturor că pot să câștig și fără să mă cobor in mocirlă. Dar, după cum spuneam, adevărul trebuie spus întodeauna.
Toți cei care v-au votat vor rămâne in grija mea , ii voi respecta și voi avea grija lor ca și de ceilalți ieșeni . Eu sunt primarul tuturor ieșenilor , și prin dragoste, nu ură, am să mi-i apropii. Dumneavoastră nu-i respectați pe ai mei pentru că mă discreditați mințind.
Cred că am scris cam mult, m-am descărcat un pic, dar vă asigur stimată doamnă Chichirău că vă respect, nu voi jigni niciodată o doamnă, și voi continua să cred că diplomația in politică este apanajul unor oameni de calitate.”

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button