Știrile 60m.RO

George Simion(AUR): Averile politicienilor corupți și ale bandiților care au devalizat țara trebuie confiscate

Președintele AUR, George Simion, afirmă că degeaba ajung politicienii corupți un an, doi la pușcărie, dacă nu li se confiscă averea, iar în loc de procese corecte avem telejustiție. Liderul AUR susține că cel mai important lucru în actul de justiție trebuie să devină recuperarea prejudiciului.

„Degeaba anunță DNA prejudicii în dosare de 4 miliarde de euro dacă acești bani nu sunt confiscați de la hoții care devalizează țara. Pe mine nu mă încălzește cu nimic dacă un politician corupt ajunge la închisoare și mi-l prezintă televiziunile ca pe un star de cinema. Să i se confiște averea, banii pe care i-a furat de la români. Așa o să avem și bani de pensii, pentru spitale, pentru autostrăzi. Momentan ANAF-ul condus de PNL rămâne spaima buticarilor și prietenul penalilor. Marile prejudicii de zeci de milioane de euro nu sunt recuperate de la corupți.”, a declarat George Simion.

Liderul opoziției, George Simion, mai spune că legislație specifică există în România, dar șefii instituțiilor statului care ar trebui să se ocupe de confiscarea averilor sunt niște lachei politici aflați în solda PSD și PNL.

„Cum să confiște ei averile politicienilor corupți când ei au fost puși în funcții de PSD și PNL. Se protejează unii pe alții. Avem un cerc vicios al mafiei structurată pe diferite paliere ale statului. PSD și PNL au infestat statul prin angajarea neamurilor, amantelor și lipitorilor de afișe de la partid. Acest sistem blochează confiscarea averilor, dar și produce penali. Se fură ca în codru. Șefi din parchete joacă tenis cu șefii din PSD și PNL. La noi se mimează justiția. Ați mai văzut vreun mare dosar de corupție la DNA în ultimul an. Au arestat un ins pentru jaful din pandemie, în rest nimeni nimic. Au furat cu toții și pe noi ne-au ținut în case. AUR nu s-a supus. A ieșit în stradă și a strigat oful românilor. AUR va face tot ce îi va sta în putință pentru a schimba lucrurile în țară. Așa nu se mai poate, și eu cred, sincer, că și românii își doresc această schimbare.”, a mai afirmat președintele AUR, George Simion.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Un comentariu

  1. Nu numai averile nominale ale politicienilor condamnati, dar si ale familiilor lor, cand se constata o discrepanta intre venituri si averi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button