Știrile 60m.RO

George Simion: Vom face opoziție singuri și vom sancționa orice derapaj de la drepturile și libertățile fundamentale

După primele consultări din Parlament, George Simion, liderul AUR, a reiterat că partidul său își va respecta promisiunea și va continua să sancționeze orice derapaj și atac la Constituție și la drepturile și libertățile fundamentale.

„După aceste consultări și după primele zile pe care le-am avut în Parlamentul României, cred că Mihai Eminescu a zis cel mai corect în Scrisoarea a III-a, Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei, Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei/ Și în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni, Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!”, a declarat Simion.

„Discuția cu președintele Iohannis a fost una protocolară. Nu credem că președintele Iohannis și nici acest viitor guvern o să prindă anul 2024. PSD-ul, din păcate, pare un partid care s-a predat total Cotroceniului, nu face deloc opoziție și asta s-a văzut noaptea trecută când a stat până la 3 noaptea ca să-l puna pe Ludovic Orban președinte al Camerei Deputaților. Înțelegerea dintre actualele partide ale sistemului este cât se poate de evidentă, ne scârbește precum îi scârbește pe majoritatea românilor care nu merg la vot”, a precizat liderul AUR.

Acest guvern are o durată de viață limitată, ne revina sarcina de singur partid în opoziție și ne luăm în serios acest rol. Vom sancționa orice derapaj și atac la drepturile și libertățile fundamentale pentru care am jurat pe Biblie și orice derapaj de la Constituție”, a subliniat George Simion.

Back to top button