PoliticăPrima Pagină

George Simion: Summit-ul de la Madrid a fost un eșec! Marine Le Pen s-a opus unei rezoluții împotriva Rusiei

Liderul AUR, George Simion, a participat la summit-ul conservatorilor și reformiștilor de la Madrid, în weekend, unde s-au discutat mai multe subiecte fierbinți de pe agenda europeană și crearea unei agende unice a partidelor suveraniste. George Simion consideră că summit-ul de la Madrid s-a soldat cu un eșec din cauza faptului că nu a fost adoptată o poziție fermă împotriva agresiunii ruse în Ucraina.

„George Simion, liderul AUR din România, a descris summit-ul de la Madrid ca un ”dezastru” deoarece din punctul să de vedere nu a fost luată o poziție împotriva Rusiei, care blochează cauza sa politică reunirea celor doua state românești, România și statul vecin, Republica Moldova, teritoriu anexat de Moscova în 1940”, notează New York Times.

George Simion afirmă că cea care s-a opus unei rezoluții împotriva Rusiei a fost lidera Frontului Național din Franța, Marine Le Pen. Amintim, că Marine Le Pen a fost finanțată de Rusia potrivit unor investigații ale presei din Hexagon.

AUR a participat la summit-ul de la Madrid ca organizație invitată în sală nu și la dezbaterile interne. La dezbaterile interne au participat doar europarlamentarii ECR.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Comentarii

 1. Potrivit „unor” publicatii si Trump si intreaga miscare MAGA a fost orchestrate de Rusia.
  Ce sanctiuni ar fi impus UE impotriva Rusiei si ca sa ce? Ca sa inghete Europenii in case in plina iarna?
  Si cum ar fi ajutat aceste sanctiuni in vreun fel la refacerea Romaniei Mari cand o avem pe Maia Sandu la Chisinau care nu este nici pro Rusa si nici pro Occident, ci pro-propria gasca de corupti, ca de, dumnea ei a fost parasutata in politica d’acolo tocmai de la FMI.
  Foarte bine a facut Marine Le Pen, si nu doar ea, inclusiv Macron, care colaboreaza fatis cu Putin. TOATE marile puteri Vestic (SUA, Germania si Franta) colaboreaza cu Federatia Rusa! Sa ne intre bine asta in cap! Sa va spun inca ceva, Diplomatia Americana considera limba Moldoveneasca ca fiind de sine statatoare si diferita de limba Romana. Da. Cine se opune reintregirii Romaniei? Pe Rusii ii intelegem, ca nu vor baze militare NATO, rachete si soldati plasati in Basarabia, mai aproape de granitele lor. Dar pe Americani ii intelegem? Nu, teoretic, sunt aliatii nostri cei mai strategici, dar in practic n-au ezitat niciodata sa faca pace, armistitii, sau razboaie in paguba „partenerilor”.
  Pe subiectul asta nu sunt de acord cu domnul Simion.

 2. Aseara la Romania TV, Victor Ciutacu a pus un clip cu Calin Georgescu in care vorbea de niste lucruri, printre care… Calin Georgescu cinstea infamul studiu al Clubului de la Roma „The Limits to Growth”, studiu pseudo-stiintific de inspiratie neo-malthusianista in care se facea recurs la oprirea demografica la nivel globala si micsorarea populatiei.
  Calin Georgesu, de asemenea, ii place sa vorbeasca despre orice altceva in afara de programul lui economic – ceea ce just ne face sa gandim ca NU ARE NICIUN PROGRAM in cap. Discursul lui nu este acela al unui Premier-wanna be, el vrea sa devina Presedinte, si nu are absolut nicio treaba cu aceasta functie suprema in stat cu control asupra serviciilor. Oameni buni de la AUR, ejectati-l pe Calin Georgescu ca vi l-ati bagat pe dracu’n casa. Nu te poti numit suveranist / anti-globalist si sa lauzi „The Limits to Growth” al celor mai mari serpi si neoameni, elitele globaliste al Clubului de la Roma!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button