Știrile 60m.RO

George Simion: ”Săptămâna viitoare vom avea o conferință comună cu Piedone”

Conform moderatoarei Anca Alexandrescu, Piedone nu a răspuns apelurilor televiziunii de a transmite un punct de vedere cu privire la afirmația lui Simion, apoi și-ar fi închis telefonul. Tot moderatoarea a precizat că Piedone ar fi transmis marți că nu mai comunică în următoarele două săptămâni cu presa pentru a-și pune la punct strategia de campanie. George Simion a mai adăugat că viitoarea conferință va fi ”foarte interesantă”, apoi a întrebat retoric moderatoarea: ”Dacă vă spun că va susține candidatul AUR mă credeți?”.

În aceeași emisiune, Simion a mai spus că sondează candidați pentru Primăria București, deși partidul extremist AUR l-a desemnat oficial pe Mihai Enache. Chiar Enache declara marți, citat de Agerpres, că obiectivul său este să câștige primăria chiar dacă recunoștea că are un deficit de notorietate. George Simion l-a nominalizat pe Cozmin Gușă, cu retorică pro-rusă și anti-Occident, printre ”personalitățile suveraniste” pe care le măsoară pentru Primăria București:

Simion a mai spus că trebuie ”să facă orice” pentru a împiedica alegerile din 9 iunie:”Pe 9 iunie nu trebuie să aibă loc alegeri pentru că sunt ilegale. Trebuie să fac orice ca să nu îi las să își ducă planul la bun sfârșit. De ce le era frică? Câștiga AUR și au făcut listă comună? Păi, să le fie”, a mai declarat George Simion, marți seară, la Realitatea Plus.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button