George Simion: Revenirea la funcționarea normală a spitalelor, fără împărțirea lor în spitale Covid și non-Covid, o măsură ce trebuie luată de urgență

Distribuie acest articol!

George Simion a declarat că demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății este un prim pas spre revenirea la normalitate. Pe lângă numirea unui specialist din afara spectrului politic la conducerea MS, este necesară reluarea funcționării normale a spitalelor astfel încât bolnavii de Covid, dar și cei care suferă de alte afecțiuni să aibă acces la serviciile medicale. 

La ce criză este și cum a fost adâncită, cu siguranță, vedem pe cineva din afara spectrului politic, un bun specialist care să aibă credibilitate (la conducerea Ministerului Sănătății n.r.). Oricine este numit acum de către USR PLUS sau PNL nu va avea liniștea necesară pentru a trece peste această situație”, a declarat liderul AUR pentru Aleph News.

George Simion a ami spus că principala dorință a partidului AUR este aceea de a vedea profesioniști numiți în fruntea ministerelor cheie care să fie capabili să treacă țara peste această criză și să pună capăt politizării pandemiei.

Pe ministere cheie – educație,sănătate- vrem să vedem profesioniști care să ne treacă peste această criză și să pună capăt politizării pandemiei. Fie că vine PSD-ul, fie că este această coaliție PNL-USR PLUS vom avea aceeași probleme. E nevoie de o schimbare de sistem”, a precizat liderul AUR, subliniind că formațiunea sa politică va sprijini experți din afara spectrului politic.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: