Politică

George Simion, reacție pe fondul „Ordonanței Austerității”: „Ciolacule, oprește-te! Omori firmele românești!”

George Simion îl trage la răspundere pe Marcel Ciolacu. În opinia liderului AUR, premierul nu ar trebui să se gândească la creșterea impozitelor pentru IMM-uri, înainte de a impozita multinaționalele și a scoate din sistemul de stat pilele de partid.

„Ciolacule, nebunule care ești, oprește-te! O să termini mai mult de o pătrime din firmele românești. Mai mult de un sfert o să se închidă din septembrie încolo cu ce vrei să faci! Oprește-te! Ziceai că impozitezi multinaționalele cu 1%. Unde e modificarea aia legislativă?

Ce faci? Omori microîntreprinderile, omori IMM-urile, omori firmele românești! Nu era suficient ce vrei să faci în construcții. Termini construcțiile, termini pe cei care mai lucrau legal în agricultură. Acum ai coborât pragul la microîntreprinderi, faci o varză totală cu TVA-ul.

Nu da ordonanța asta pentru că pui pe butuci afacerile românești, în loc să faci ce ai zis tu: că multinaționalele trebuie să plătească.

Vrei bani la buget? Mai redu din aparatul bugetar Ciolacule! Oprește-te!”, a declarat Simion.

George Simion, disperat: „Guvernul face asta în august ca să nu poată exista o reacție spontană din partea cetățenilor”

Liderul AUR anticipează distrugerea firmelor românești, ca urmare a implementării „Ordonanței Austerității”.

„Fraților, nebunii ăștia vor să dea joi ordonanța care termină firmele românești, în loc să ia propunerea noastră: salariul minim brut 5.000 de lei, cu taxare de 1.100 de lei – asta să se ducă la stat. Adică să extindă ce se întâmpla în construcții peste tot, ca să poată munci lumea în România.

Ăștia ce fac? Falimentează firmele, pun taxări la muncă, la toată lumea, exagerat de 47% și termină toate firmele românești. Și fac asta în august ca să nu poată exista o reacție spontană, un protest spontan. Toată lumea e plecată și nu vor ști decât în momentul în care ajung înapoi la muncă”, a mai precizat George Simion, pe Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button