Politică

George Simion: Poliția Română refuză să prezinte dovada suspendării permisului. Act de poliție politică pus la cale de PSD

Președintele AUR, George Simion, acuză o acțiune de poliție politică pusă la cale de liderul PSD Marcel Ciolacu și prietenul său, șeful Inspectoratului de Poliție Buzău Pantazi Laurențiu, prin care i sa fabricat un dosar penal și suspendarea abuzivă a permisului de conducere deși acestuia nu i s-a comunicat decizia și refuză să îi prezinte această dovadă.

„Sunt în fața Inspectoratului de Poliție Buzău, unde comisarul șef de poliție Pantazi Laurențiu lipsește de la muncă. Lipsește și astăzi, lipsește toată săptămâna. Am venit pentru că de o săptămână de zile, această instituție, I.P.J. Buzău, nu îmi arată documentul prin care carnetul meu ar fi fost suspendat. E o bătaie de joc ce se întâmplă aici, la Buzău, cum e o bătaie de joc ce se întâmplă în toată țara. Am fost mai devreme în audiență la adjunctul I.P.J. Buzău, la domnul Boancă, care a spus că undeva mâine poate îmi va face dovada acestui document. Am fost victima unui abuz al poliției, un abuz politic, pentru că domnul Pantazi este prieten la cataramă cu domnul Ciolacu.

De o săptămână de zile nu primesc vreun înscris, că mi s-a comunicat suspendarea carnetului de conducere. Vă dați seama? Eu fiind deputat, ce trebuie să îndur și ce îndură un om de rând căruia ușor i se poate înscena genul ăsta de atitudine. Mi s-a spus la Udriște, la Poliția Udriște, că aveam carnetul suspendat. Nimeni din I.P.J. Buzău unde m-am deplasat astăzi și unde am făcut cerere încă de vinerea trecută, nu poate să arate că mi s-a făcut vreo comunicare în sensul suspendării carnetului meu. Dar voi, în presă ați asistat la multe știri în care eu, ca un inconștient, aș fi condus cu permisul suspendat. Nu am vrut până acum, până în ziua asta de luni, să intru în acest live despre cazul meu dus cu forța la 3 dimineața la Brigada de Poliție din București. Dacă nu vedeam accidentul doamnei Monica Macovei, căreia nu i s-a luat carnetul de conducere, care nu are dosar penal, dar eu, că am făcut un accident ușor, fără victime, cu înțelegere amiabilă, a fost o tamponare între mine și o mașină care era în față.

Nu mi s-a spus că am carnetul suspendat, dar nimeni nu îmi arată de 5 luni de zile vreo dovadă că am carnetul suspendat. Vă dați seama în ce țară trăim? Toate aceste abuzuri vor fi documentate și cei care au comis abuzuri. Eu am mari semne de întrebare că tot acest caz nu a fost orchestrat de prietenii domnului Ciolacu, printre care și comandantul Inspectoratului Județean de Poliție, dl. Pantazi. Înțeleg că aici e o încrengătură de mafii de fini, de cumătrii, de rude în tot județul Buzău. O să ne ocupăm de aceste cazuri și o să intrăm în direct instituție cu instituție. Fiecare om care probabil în momentul ăsta stă și scrie la o dovadă care nu a existat, că mi s-ar fi suspendat carnetul de conducere. Repet, sunt mulți români care au trecut prin confruntări cu Poliția Rutieră, prin abuzuri comise de instituțiile statului și nu are cine să îi apere. Sunt român simplu. Eu o să mă apăr singur, avându-vă pe voi alături și vă rog să îmi fiți alături, pentru că de o lună de zile fel de fel de înscenări caută să ni se facă. Și aici, în Buzău, județul domnului Ciolacu și în toată țara. O zi bună tuturor! Lupta continuă.”, a declarat Marcel Ciolacu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button