George Simion: Nu aș putea să mă aliez cu PSD. PSD și PNL sunt diferitele capete ale aceluiași balaur numit sistem

Distribuie acest articol!

„Nu aș putea să mă aliez cu PSD. PSD și PNL sunt diferitele capete ale aceluiași balaur numit sistem”, a declarat George Simion la „Marius Tucă Show”. Copreședintele AUR a lansat mai multe atacuri către PSD și PNL și a precizat că nu se va va alia cu niciun alt partid parlamentar. 

George Simion a declarat că „facem alianță doar cu românii, nu facem alianță cu partidele din Parlament, care sunt diferitele capete ale aceluiași balaur numit sistem. Vor să fie și în AUR, vor să ne controleze sau să ne distrugă”, marți seară, la „Marius Tucă Show”.

Liderul AUR a mai spus că orice alianță cu PSD iese din discuție și că România trebuie să scape de partidul-stat, fie că se cheamă UDMR, USR, PSD sau PNL. „Nici dacă aș vrea nu aș putea să mă aliez cu PSD, că PSD are un aliat, un frate mai mic și mai prost cu care conduce România prin rotație: PNL. USL trăiește. O variantă a sistemului pe zona politică”, a mai declarat George Simion.

Co-președintele AUR spune că parlamentarii partidului vor vota moțiunea de cenzură inițiată de social-democrați. El acuză PSD de lașitate – le e teamă să ceară și suspendarea președintelui Klaus Iohannis.

Votăm, dar trebuie suspendat și Iohannis, pentru că el este patronul în momentul ăsta, al sistemului, al acestor partide. Ei nu îndrăznesc să ceară această suspendare, deși PSD avea toate motivele s-o facă”, a mai declarat Simion. 


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: