Politică

George Simion: Nu am fost niciodată rusofili! Liderii suveraniști din Europa sunt alături de noi! AUR este forța care va dărâma sistemul la următoarele alegeri

De două săptămâni încoace, când au văzut că intru în turul 2, o parte din presă nu mai poate de grija noastră că am cedat teritoriile din Bucovina, că ne-am dezis și nu mai suntem rusofili, n-am fost niciodată. Și iată că după Victor Orban, acum și polonezii nu vor să aibă de-a face cu AUR în ECR.

Dragi prieteni, liderul polonezilor Jaroslav Kaczynski a dat o declarație de susținere a candidaturii mele la prezidențiale, alături de alți lideri europeni. Ei încercau să arate că suntem izolați, că nimeni în afară de niște nebuni eventual, nu vorbește cu noi. Vă las declarațiile prezentate la lansarea candidaturii pentru că este edificator și pentru mințile seci și gurile mincinoase ale unora.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button