George Simion: Ne împrumutăm 15 miliarde de euro. O parte din bani se duc către ONG-uri care sprijină USR

Distribuie acest articol!

George Simion a fost prezent joi seară în emisiunea în emisiunea Punctul Culminant de la România TV, unde a comentat cele mai arzătoare subiecte din politica românească.

Printre subiectele abordate a fost și Planul Național de Redresare și Reziliență. Copreședintele AUR a spus că acest plan este sortit eșecul, iar banii pentru care Guvernul se împrumută vor merge către firmele clientelei politice.

Presa sistemului nu are voie de la cei care au omorât Romania în ultimii 30 de ani să ne bage în seama. România este din ce în ce mai jos în topul libertății presei. Ne împrumutăm de 15 miliarde de euro, iar parte din ei se duc către ONG-uri care sprijină USR. Eu sunt ecologist, dar asta înseamnă să nu fim groapa de gunoi a Europei, nu sa facă piste de biciclete cu firmele de casă.

Am citit ș eu PNRR și am văzut cercetare de piață care analizează 100 de firme, care costa 170.000 de euro. Picăturile astea se adună. Am văzut sute de milioane de euro date pe site-uri. Nu pe cloud, pe digitalizare, ci pe site-uri. 5 milioane de euro pentru un site pe tema schimbărilor climaterice”, spus Simion.

El a arătat că problemele reale românilor sunt altele: sărăcia, prețurile care au crescut, minele care se închid și oamenii care rămân fără locuri de muncă.

Mina de la Crucea se închide, se păstrează doar 50 de mineri. Este incredibil, avem zăcăminte de uraniu și noi închidem. Avem lignit pentru încă 200 de ani și dăm banii pe eoliene, pentru că așa vrea Europa, care nu mai are probleme. Noi încă avem probleme și resursele astea trebuie fructificate”, a mai spus copreședintele AUR.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: