Politică

George Simion în mina de uraniu Crucea: Cer ministrului Energiei să le plătească restanțele salariale muncitorilor

Copreședintele AUR, George Simion, a intrat în mina de uraniu Crucea pentru a discuta cu oamenii ce stau blocați în subteran de miercuri deoarece nici un reprezentant al statului român nu s-a interesat de soarta lor.

,,La ora asta am intrat în mina Crucea pentru că de miercuri până acum (sâmbătă ora 22:26) niciun oficial nu a discutat cu minerii de aici care lucrează la extragerea uraniului. Cer prefectului să vină de urgență și ministrului Energiei să le plătească restanțele (plata pentru masa caldă).”, a scris George Simion pe pagina sa de Facebook.

AUR a cerut Guvernului să achite restanţele angajaţilor sucursalei locale a Companiei Naţionale a Uraniului (CNU) care au intrat în greva foamei, în contextul în care nu au primit salariul de două luni.

„Guvernul Cîţu este preocupat să împartă prada reprezentată de banii asociaţi Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă şi uită să mai dea puţinii bani românilor care muncesc la acele companii de stat rămase, care mai exploatează resurse naturale în folosul României. Suntem singurii care vin să ia apărarea acestor români. Restul societăţii doarme sau consideră că asta e România normală?”, a declarat, vineri, deputatul George Simion, într-un comunicat de presă.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button