Politică

George Simion: Elementul comun al tuturor tragediilor petrecute în România de la Colectiv până în prezent este Raed Arafat

Preşedintele AUR George Simion a declarat că elementul comun al tuturor tragediilor petrecute în România de la Colectiv până în prezent este Raed Arafat şi i-a cerut lui Marcel Ciolacu să-l demită pe şeful DSU.

Raed Arafat nu a fost singurul personaj luat în vizor de George Simion, acesta acuzându-l şi pe ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, că nu a construit nicio secţie de mari arşi în România, deşi Marcel Ciolacu a promis trei spitale.

„Raed Arafat trebuie să plece, Raed Arafat trebuie să fie demis de Marcel Ciolacu. De la Colectiv încoace există un singur element comun la toate tragediile și nenorocirile prin care România a trecut. Acest element comun se numește Raed Arafat. În continuare, în România avem la fel ca în perioada tragediei de Colectiv, doar 24 de paturi care pot trata bolnavii cu arsuri medii şi niciun pat pentru marii arși.

Trebuie să ne trimitem în alte țări răniții, luându-ne ore pentru a vindeca, ore vitale pentru că de 8 ani de zile sistemul medical, ministrul Alexandru Rafila, nu e în stare să facă măcar un spital, nu trei cum spune Marcel Ciolacu. Alexandru Rafila patronează mafia farmaceutică și toate aceste tragedii.” a declarat George Simion.

George Simion a mers în vizită la Crevedia, localitate afectată grav de exploziile de sâmbătă noapte. Liderul AUR a discutat cu persoanele afectate și le-a promis că o să le ofere sprijin pentru a trece peste acest moment.

Liderul AUR a discutat cu persoanele afectate de acest incident. De asemenea, deputatul a spus că va merge și la persoanele cazate la hotel.

„Ne ducem și la cei care sunt la hotel. Să vă dea Dumnezeu sănătate”, i-a spus Simion unei localnice afectate de explozia de la Crevedia.

Liderul AUR a mai adăugat că o persoană i-a arătat cum tavanul casei i s-a prăbușit. George Simion a explicat că a venit la Crevedia pentru a vedea cum poate ajuta persoanele afectate de cele patru explozii.

„Doamna de aici din Crevedia mi-a arătat cum i-a căzut tavanul și e la un kilometru distanță. Toți se plâng că nu au apă, nu au curent, nu mai pot să trăiască aici. Am venit să-i ascultăm, să vedem cum putem să-i ajutăm”, a declarat George Simion.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button