Știrile 60m.RO

George Simion denunță atacul coaliției PNL-PSD-USR la adresa democrației

George Simion, liderul AUR, denunță înțelegerea dintre PNL-PSD-USR. După ce și-au împărțit comisiile și funcțiile, l-au pus pe Ludovic Orban președinte al Camerei Deputaților la 02:00 noaptea, în ciuda prevederilor Constituției.

„Ați făcut un blat aici, PNL-ul cu cu PSD-ul și cu USR-ul ați împărțit toate comisiile, toate funcțiile! Nu merge chiar așa, mai stați un pic!”, așa suna mesajul lui Simion către politicienii PNL, PSD și USR prezenți la ședință.

„Am jurat să luptăm pentru democrație cu mâna pe Biblie. Noaptea trecută s-a întâmplat un atac asupra Constituției și asupra democrației. Noi, AUR, am dat președintele Camerei Deputaților, care, după depunerea jurământului și constituirea legală a Camerei Deputaților, a declarat ședința închisă pentru a strica socotelile, înțelegerile și blaturile dintre partidele sistemului din parlament. Tot ce s-a întâmplat după este total neconstituțional. Ne-ați votat ca să nu facem blat cu partidele sistemului și nu vom face blat. Ei erau înțeleși, PSD cu PNL și cu USR pentru împărțirea funcțiilor și n-au considerat de cuviință să întrerupem ședința la 11-12 noaptea și să o reluăm la 7-8 dimineața”, explică Simion într-un material video.

„Au mers înainte pentru că au toate funcțiile împărțite și sunt în goană după mașini, secretare, funcții, bani, banii voștri. Ne-ați trimis în Parlament să vă apărăm și cred că am făcut-o cum trebuie. Luptăm pentru nedreptatea care s-a comis noaptea trecută, luptăm de acum și în Parlament pentru fiecare ilegalitate care se face, le stricăm planurile și vom ajunge să dăm țării conducători profesioniști, capabili și integri”, a mai spus liderul AUR.

Back to top button