Politică

George Simion, declarații la finalul negocierilor de la Cotroceni: Marius Lulea este propunerea AUR pentru funcția de premier

Reporter: Care au fost rezultatele negocierilor cu Klaus Iohannis?

George Simion: Klaus Iohannis a spus că alegerile anticipate cerute de noi nu sunt o idee bună și că trebuie să avem alegeri libere, dar numai anul viitor. I-am prezentat, pe scurt, cât a avut răbdare să ne asculte domnul Klaus Iohannis, nu foarte multă, programul nostru de guvernare în 15 puncte, candidatul AUR pentru funcția de premier al României, care să implementeze aceste măsuri de care țara are nevoie. Domnul Klaus Iohannis părea mai degrabă preocupat de ziua sa de naștere și de evenimentele care vor avea loc de acum înainte. I-am urat și noi „La mulți ani”, dar nu la conducerea României.

Reporter: Ați stat mai puțin de jumătate de oră la consultări. De ce?

George Simion: Noi am vrut să expunem măsurile pe care le considerăm necesare și ieșirea din această criză politică, pentru că nu e normal să guverneze foștii dușmani, așa-zisa stângă cu așa-zisa dreaptă. Domnul Klaus Iohannis probabil se pregătește de petrecerea de ziua lui de naștere.

Reporter: Care este propunerea AUR pentru funcția de premier?

George Simion: Propunerea pentru funcția de premier pe care am făcut-o aici, la Cotroceni, și cu care vom merge în alegerile din 2024 este domnul Marius Lulea, șef de promoție la Facultatea de Construcții Civile a Universității din București, tată a 5 copii, antreprenor, om care a proiectat și executat peste 10.000 de lucrări în București, un om în care ne punem toată încrederea că va reuși să implementeze programul de guvernare AUR.

Reporter: Ce a zis de cadou? I l-ați dat?

George Simion: Da, domnul Klaus Iohannis a spus că nu are nevoie de un bilet numai dus, pentru că are de gând să stea în continuare pe banii românilor.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button