Știrile 60m.RO

George Simion de la AUR agresat de Jandarmeria Română pentru muzică patriotică

George Simion, prezent în Baia Mare pentru a se întâlni cu simpatizanții săi, a fost amendat de către Jandarmeria Română din cauză că aceștia ascultau muzică patriotică, deși jandarmii poartă tricolorul în piept.

„Suntem în fața Turnului lui Ștefan, în Baia Mare, aproximativ 60-70 de persoane cu steaguri tricolore și am dat drumul la muzică, care aparent deranjează. Muzica patriotică deranjează? În acest hal au ajuns instituțiile statului român?”, se întreabă George Simion. „Suntem cu toți la un 1,5m distanță, păstrăm distanță, toată lumea poartă mască și vă zicem: Să vă fie rușine! Pentru că faceți un abuz!”

Simpatizanții AUR au fost rugați să părăsească zona pentru că nu aveau autorizație. Ca reacție, aceștia, în frunte cu George Simion, au intonat imnul țării, Deșteaptă-te române!

„În actuala criză globală provocată de virusul chinezesc îndrăznim să ne opunem sistemului care a distrus România în ultimii 30 de ani. Se împlinesc 5 ani de la incediul de la Colectiv în care ne-au murit frații și surorile uciși de un regim criminal care s-a făcut stăpân peste Românai și a distrus tot”, a mai spus Simion.

Alianța pentru Unire Românilor, partidul patrioților români condus de George Simion și Claudiu Târziu, este singurul partid antisistem ce are liste complete pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Back to top button