PoliticăȘtirile 60m.RO

George Simion cheamă independenții să candideze pe listele AUR

George Simion, copreședintele AUR- Alianța pentru Unirea Românilor, cheamă forțele independente într-o alianță patriotică pentru viitorul României.

Unionistul George Simion face un apel către independenți și forțele politice cărora li s-a blocat accesul în parlamentul României să vină sub același steag și în următorii patru ani să formeze o nouă clasă politică care să reformeze modul în care țara este condusă:

„Având în vedere că Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) s-a constituit ca platformă pentru a reprezenta interesele politice ale românilor și în contextul în care și-a propus să fie rezultatul unificării tuturor forțelor românești, din afara sistemului clientelar găștilor de partid și obiectivelor pecuniare, în perspectiva alegerilor parlamentare din 6 decembrie, AUR face apel către toate forțele independente, oneste, necompromise, să candideze din partea Alianței pentru Unirea Românilor pentru mandate de senatori și deputați, care să îi servească în mod real pe românii din țară și de pretutindeni.”

George Simion face apel la nume cunoscute ale vieții publice din România să candideze la aceste alegeri parlamentare, punându-le la dispoziție locuri eligibile pe o platformă politică nouă, curată:

Cerem  independenților Dan Tanasă, Mircea Diaconu, Peter Costea, Gregoriana Tudoran, Cristi Brâncovan, și tuturor personalităților independente din societatea românească, tuturor asociațiilor și fundațiilor ROMÂNEȘTI, formațiunilor politice Alternativa Dreaptă, Blocului Unității Naționale, Coaliția pentru Națiune, Partidului Verde, Partidul Neamul Românesc, Alianța Renașterea Națională, PNȚ Maniu Mihalache, Alianța Național Țărănistă, Partidul Națiunea Română, Partidul Noua Românie să accepte să candideze pe listele Alianței pentru Unirea Românilor, fără a avea obligații față de AUR în afara de respectarea celor patru piloni care stau la baza Alianței pentru Unirea Românilor. Face această ofertă din dorința de a uni forțele curate, din afara sistemului actual”.

Alianța pentru Unirea Românilor este singurul partid românesc condus de un tânăr de doar 33 de ani: George Simion. Acesta a reușit în mai puțin de un an să realizeze o formațiune politică capabilă să treacă de limita celor 5%, prag electoral ce va permite partidului să devină partid parlamentar. El încearcă să vină prin apelul său în ajutorul celor care au ales să nu se alăture partidelor responsabile pentru dezastrul din cei 30 de ani scurși de la revoluția română.

sursa: www.GeorgeSimion.RO

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button