George Simion (AUR) se pronunță ferm pentru redeschiderea școlilor. Riscăm să ne condamnăm copiii la sărăcie și prostie

Distribuie acest articol!

George Simion a pledat pentru redeschiderea școlilor cu respectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19. Liderul AUR a fost prezent în platoul Antena 3 și a fost singurul dintre invitați care a subliniat că educația este un drept fundamental.

„Educația este un drept fundamental. Din martie copiii României nu mai merg la școală. Dacă nu suntem capabili din martie până în februarie să oferim o educație acestor copii, în ciuda pandemiei, închidem această țară și gata. Sau lăsăm pe fiecare să decidă pentru el, ca în Israel. Sunt sute de mii de părinți, au fost duși cu zăhărelul, hai că deschidem acum o săptămână și mai închidem 3 luni. Trebuie să ne gândim la educația generațiilor viitoare. Cum s-a putut vota – alegeri locale, alegeri parlamentare? De poftele conducătorilor noștri actuali s-a ținut cont, dar de copii nu s-a ținut cont”, a declarat Simion.

————————————————————————————————————

————————————————————————————————————

„Noi, AUR, pledăm, în numele membrilor, simpatizanților noștri, pentru redeschiderea urgentă a școlilor. Știți ce face Ministerul Educației chiar în acest timp în loc să se preocupe de educația generațiilor viitoare? Comasează clasele care au sub 25 de elevi, taie istoria și geografia României din programă”, a mai spus liderul AUR.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: