Politică

George Simion (AUR): Oculta o vrea pe Kovesi în turul 2. Geoană și Șoșoacă sunt doar niște pioni

George Simion, liderul opoziției și Președintele AUR, a declarat recent la RomâniaTV că planul ocultei care controlează serviciile din România este ca Laura Codruța Kovesi să fie „împinsă” în turul 2. Obiectivul lor este ca ambii candidați din turul 2 să fie oameni ai sistemului, care pot fi controlați și manipulați.

Liderul AUR, George Simion consideră că personaje precum Mircea Geoană și Diana Șoșoacă sunt doar niște pioni în acest scenariu.

Geoană va fi folosit pentru a dilua voturile PSD, iar Șoșoacă, într-un rol similar pentru a slăbi AUR.

Amintim că Laura Codruța Kövesi este o figură controversată, a cărei carieră este presărată cu dosare începute cu tam-tam și încheiate în șoaptă, prin clasări succesive.

O altă ipoteză este că Kövesi ar putea fi candidatul din partea USR, care se află scădere continuă în sondaje. Scandalul recent cu implicarea penalului Voiculescu ar putea strica această strategie.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button