Știrile 60m.RO

George Simion: AUR o să bată ”blocul”!

Se fac jocuri subterane înainte de alegerile de anul viitor. PNL și PSD iau în calcul să vină cu candidați comuni, iar alianța politică s-ar putea numi, potrivit unor surse, Blocul democratic. Totul în contextul în care AUR ia avânt în sondaje, iar USR-ul se dezintegrează sub un circ fără precedent.

Sunt discutate și nume pentru viitorul președinte al României. Marcel Ciolacu, Mircea Geoană, Eduard Hellvig dar și Nicolae Ciucă sunt printre cei care ar putea candida din partea Blocului Democratic.

George Simion: AUR o să bată ”blocul”!

„Probabil PSD si PNL se tem de faptul ca nu vor mai popula majoritatea scaunelor din Camera Deputaților și din Senat. Este o temere legitima, probabil vor mai popula doar un bloc.(…) Adversarul nostru normal este acest asa zis bloc democratic.(…) Vrem o competiție echitabilă în care sunt convins că AUR o să bată blocul”, a spus George Simion.

USR se dezintegrează sub forma unui scandal uriaș. Zilele acestea, un alt parlamentar a demisionat din partid și s-a alăturat PSD-ului. Este vorba despre Claudiu Mureșan.

Dacă unii aleg să plece din partidul condus de Cătălin Drulă, alți membri aleg să își facă propria formațiune. Este și cazul lui Cosette Chichirău, după ce mulți ani a fost o voce importantă în USR.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button