Politică

George Simion (AUR): Liniște, a grăit șomerul!

Am văzut adineauri că proaspătul șomer CTP, recent dat afară și de la Recorder, mi-a dat o replică pe pagina acestuia, în urma filmulețului postat de mine ieri pe pagina mea de social media.

O replică scurtă, plină de dezinformări, numai bună să îmi confirme textul scris de ieri, pe care îl puteți citi aici.

Vă spun sincer, mă uimesc de fiecare dată când citesc ceva semnat de titanul jurnalismului de baltă din România. Cu greu mai poți găsi în ziua de astăzi un „gânditor” care răstălmăcește adevărul în așa hal încât până și foștii profesori de propagandă de la Academia „Ștefan Gheorghiu” și-ar călca pe sufletele ateiste pentru a-și face cruce.

Domnule CTP, vă recomand cu toată seriozitatea un control amănunțit la psihiatru. Nu se poate să trăiți o astfel de viață, în care negrul e alb și muntele este marea. Dacă până de curând aveam impresia că sunteți, totuși, un om inteligent care minte la comandă, de nevoie, acum tind să mă gândesc că realitatea s-ar putea să fie una complet diferită. Și vă spun sincer, mă neliniștește acest lucru.

Înțeleg, aveți ceva cu AUR, aveți ceva personal cu mine, poate aveți chiar ceva personal cu dumneavoastră. Nici nu mai am de gând să mă leg de minciunile pe care le spuneți despre noi, pur și simplu nu are rost, e ca și cum m-aș bate cu morile de vânt. Dar cum puteți să afirmați cu atât de multă lejeritate ca atentatorul, cât și premierul Robert Fico sunt … pro-Putin? Domnul meu, sunteți în regulă?

Câți Putini vedeți în cameră în acest moment alături de dumneavoastră? Câți Vladimiri v-au vorbit noaptea, la colț de pat, șoptindu-vă analize fantasmagorice? De câte pastile roșii aveți nevoie pentru a ieși complet din Matrice? Clipiți de două ori dacă ați picat în plasa propagandistică întinsă chiar de dumneavoastă, domnule Tudor-Popescu!

Haideți, de data aceasta am să vă ajut chiar eu. Știu, nu vreți acest lucru, dar mă simt generos. Am să joc eu rolul de jurnalist pe care ar fi trebuit să îl jucați dumneavoastră și am să vă prezint adevărul: atentatorul de ieri, conform Ministrului de Interne slovac Matus Sutaj Estok, a încercat să îl omoare pe Prim Ministrul Robert Fico pentru că nu era de acord, printre altele, cu faptul că acesta voia ca razboiul din Ucraina să fie finalizat rapid, printr-o pace.

Pro-rusul care îl împușcă pe alt pro-rus pentru că cel din urma vrea ca Rusia să câștige războiul. Asta e logica dumneavoastră, domnule Popescu.

Poate a venit, totuși, timpul pensionării …

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button