George Simion (AUR): Leul vostru donat e mai important decât banii alocați pentru partidele politice

George Simion, liderul AUR, a făcut un apel la membrii și simpatizanții partidului să fie alături de această mișcare patriotică și să se implice în consolidarea AUR. Simion a precizat că AUR nu va accepta banii alocați de la bugetul de stat pentru partidele politice pentru că, susține acesta, alianța poate crește și cotizații și donații.

„Un grup patriotic, o mișcare care iubește națiunea română, a intrat în Parlament în ciuda sistemului care nu ne voia aici. Acum trebuie să privim înainte și trebuie să vedem ce avem de făcut de acum încolo. Avem 10% în Parlament, vom veni cu inițiative, la un moment dat în logica politică românească o să contăm și o să negociem fiecare articol de lege. O să negociem fiecare vot pe care îl dă AUR.

O să rămân același pe care voi îl cunoașteți, de asta am și anunțat că îmi donez 90% din salariu. Sunt presiuni din partea multora să luăm banii alocați pentru partidele politice, să începem și noi să avem sedii, secretare, beneficii. Nu o să folosim acei bani pentru partid pentru că sunt bani din banii noștri de taxe și impozite, sunt bani fără de care putem construit AUR. Noi va trebui să construim AUR prin puterea exemplului și, de aceea, nu vom folosi aceste beneficii în interesul AUR, ci în interesul națiunii române. Vom avea nevoie de fiecare dintre voi să contribuiți. Leul vostru donat e mai important decât milioanele de euro cu care încearcă unii și alții să ne cumpere. Voi avea nevoie de fiecare dintre voi pentru că zeci de mii de oameni vaccinați împotriva manipulării sunt mai importanți decât toți banii din lume. Vă rugăm veniți alături de noi!”

%d blogeri au apreciat: