Politică

George Simion ar câștiga alegerile prezidențiale în fața lui Marcel Ciolacu!

George Simion este favoritul românilor pentru a ocupa scaunul de președinte al României. Liderul AUR i-ar învinge pe Laura Codruța Koveși și pe Marcel Ciolacu, dacă s-ar organiza alegeri în viitorul apropiat. Nicolae Ciucă nu are nici o șansă.

Președintele AUR ar fi ales de 28,6% dintre români în momentul de față. George Simion este un președinte patriot, antisistem și spune românilor adevărul.

Liderul “ciumei roșii” Marcel Ciolacu se află deja în campanie electorală. PSD conduce o campanie de manipulare a opinie publice cu ajutorul presei cumpărate și a celorlalte slugi, spunând numai minciuni la adresa lui George Simion și a partidului pe care îl conduce. Disperarea este mare în rândul pesediștilor, aceștia afirmă că vor copia modelul AUR de desemnare a candidatului la prezidențiale.

Toți care au condus și distrus țara se declară patrioți în ultima perioadă, dar românii îi cunosc și nu mai cad în plasa acestor politicieni expirați.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button