Știrile 60m.RO

Frații ”Apocalipsă” nu se mai înțeleg: Au pus de balamuc pe coliva României

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, frații ”Apocalipsă”, nu mai doresc să fie vioara întâi pe mormântul economiei românești. Ce îi desparte: peste 8 miliarde de euro pentru compensarea și plafonarea facturilor la energie. Vine nota de plată și au început să dea din colț în colț. Câciu nu are de unde scoate din joben așa sumă colosală.

Fără banii de compensare au început să scoată cuțitele pe la spate fiind pregătiți de război. Frații ”Apocalipsă” și-au scos marionetele la înaintare. Muraru a început să bage bățul printre gard pentru a-i submina autoritatea lui Ciolacu.

Lacheul lui Iohannis, Alexandru Muraru, susţine, referindu-se la problema rotativei din 2023, când funcţia de premier ar urma să fie preluată de PSD, că a schimba un premier cu un an înainte de alegeri, când ai război la graniţe, nu ar fi un semnal bun.

Ciolacu și compania vor să fugă precum șobolanii de pe corabie, iar liberalii caută să le dea un brânci, fix ce își doresc baronii roșii. Nu doresc să tragă ponoasele pentru falimentul României. În aceste zile PSD și PNL au pus de balamuc pe coliva României.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button