Politică

Fratele lui Marian Neacșu, șef la Autoritatea Aeronautică Civilă. Specialist în aparate termice

Fratele unuia din liderii PSD a ajuns să fie numit administrator al Autorității Aeronautice Civile, o instituție unde se oferă printre cele mai mari salarii de la stat.

Mihai Neacșu, fratele secretarului general al Guvernului Marian Neacșu (PSD) a fost numit în Consiliul de Administrație la Autoritatea Aeronautică Civilă, în iulie 2022.

Potrivit unei decizii din 11 octombrie, Mihai Neacșu devine mandatar sau Administrator al Regiei Autonome Autoritatea Aeronautică Civilă. Mihai Neacșu nu are nicio treabă cu domeniu. El a terminat Universitatea Politehnică București -Facultatea de Inginerie Mecanica, 5 ani și a făcut Studii Aprofundate ( Master ) la Universitatea Politehnica Bucuresti, specializare Procese si Aparate Termice , diplomă.

Mihai Neac;u a lucrat, timp de 24 de ani, doar la o firmă de cultivare de produse agricole – SC Estrella Imex, Slobozia unde a fost director de vânzări.

De menționat că Marian Neacșu a fost condamnat în 2016 la 6 luni de închisoare cu suspendare după ce și-a angajat ilegal fiica la propriul birou parlamentar. În decembrie anul trecut, acesta ajunge în funcția de secretar general al Guvernului.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button