Politică

Firea, susținută de partidul lui Dan Voiculescu și Piedone la primăria Capitalei

În plin scandal privind condițiile din azilele groazei, PUSL, formațiune condusă de Dan Voiculescu, a anunțat că a decis să o susțină pe Gabriela Firea, actual ministru al Familiei și egalității de șanse, pentru un nou mandat în conducerea Primăriei Municipiului București.

„În cadrul ședinței Forului de Conducere Colegială, s-a stabilit că la alegerile locale din 2024 pentru funcția de Primar General al Capitalei, Partidul Umanist Social Liberal o va susține pe doamna senator Gabriela Firea”, a anunțat într-un comunicat de presă Cătălin Popescu Piedone, primarul sectorului 5 și președintele Exutiv al formațiunii politice conduse de Dan Voiculescu.

Anunțul formațiunii politice vine în plin scandal declanșat în urma unei anchete a DIICOT a privind azilele de bătrâni, care a scos la iveală tortura la care au fost supuse zeci de persoane în azile finanţate de stat și în care politicienii  își pasează vina. 

Investigaţiile jurnalistice au plasat-o pe Gabriela Firea în apropierea acestor centre în care 98 de persoane în vârstă sau cu dizabilităţi au fost înfometate, bătute și au rămas fără pensii sau apartamente.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button