Politică

Firea a uitat de ”azilele groazei”! Ce le promite pensionarilor: ”După alegerile din 9 iunie, vom repune pe picioare Centrul pentru Seniori”

Gabriela Firea promite centre pentru seniori, aceasta fiind o afacere preferată a clanului de la Voluntari, numele doamnei fiind strâns legat de consilierul său Ștefan Godei, liderul grupării criminale din ”Azilele Groazei”.

”Seniorilor, fie că ne sunt părinți, bunici, prieteni, colegi sau vecini le datorăm zi de zi dragoste și trebuie să avem grijă de sentimentele şi nevoile lor. Am avut o întâlnire emoționantă cu seniori din Capitală, împreună cu Rareş Hopincă, fost prefect al Capitalei şi actual candidat la Primăria sectorului 2, având invitați speciali pe : prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, președintele Comisie de Sănătate din Senat, Măriuca Ivan – Crucea Alb Galbenă,  medicii : Adina Alberts, Marilena Băluță, Cristina Berteanu, Irina Enache.

Sănătatea seniorilor este o responsabilitate noastră!

Autoritatea locală trebuie să aibă programe concrete dedicate seniorilor!”, a spus Gabriela Firea.

De asemenea, ea a evocat și proiectele pe care le-a avut în mandatul anterior de primar general: ” În mandatul de primar general al Capitalei am înființat Centrul pentru Seniori al Municipiului București. Tot mandatul am derulat programe menite să-i ajute pe cei vârstnici să aibă o viață activă și cu cât mai puține griji.

I-am ajutat pe seniori în pandemie, când pentru cei singuri au fost momente cumplite, am găsit resurse pentru a-i sprijin pe cei cu venituri reduse, i-am premiat pentru căsătoriile de lungă durată sau am decontat analize medicale costisitoare.

Am creat evenimente prin care pensionarii să se simtă utili în societate şi să-i poată ajuta pe copiii din centrele de plasament, din familii vulnerabile ori cu probleme de sănātate”, a spus senatoarea Gabriela FGirea.

De asemenea, ea promite ca după 9 iunie să reia aceste programe destinate seniorilor, abandonate de actuala administrație bucureșteană: ”Din păcate, actualul primar general nu s-a mai aplecat către problemele seniorilor, nu au existat pentru el.

După alegerile din 9 iunie, vom repune pe picioare Centrul pentru Seniori și proiectele atât de utile pentru aceștia!”, a anunțat Gabriela Firea

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button