SocialȘtirile 60m.RO

Familia Regală bună de plată? Terenul de la Azuga îi aparține. Pagubele sunt colosale

Situație dramatică la Azuga. Un masiv de pământ a luat-o la vale, asta deși nu au existat fenomene meteo extreme în această perioadă.

Alunecarea de teren este una masivă și fără nici o șansă de anulare. Mai multe proprietăți sunt amenințate de acest fenomen natural.

Familia regală a României a declarat că deține acel teren și ține legătura cu autoritățile locale.

Familia regală a primit înapoi mai multe proprietăți imobiliare de care se bucură în România. O bună parte din ele au fost vândute contra unor sume colosale de bani, altele, mai scumpe și monumente istorice, au fost lăsate statului român în administrare.

Nu există ipocrizie mai mare decât al lui Marcel Ciolacu. El acuză PNL de alunarea de la Azuga datorită defrișărilor ilegale… asta deși PSD a condus România cam 20 de ani din cei 30.

Conform codului civil actual familia regală este numai bună de plată pentru pagubele pe care le va produce dacă acest lucru se întâmplă din culpa proprietarului terenului.

Cu toate acestea ei afirmă că în ultimii 19 ani acolo nu s-au făcut deloc defrișări. În acest caz se poate considera că este o situație excepțională, adică alunecarea avut loc ca urmare a unor condiții naturale ce nu țin de modul în care a fost administrată proprietatea.

În acest caz nimeni nu se face vinovat de ceea ce s-a întâmplat și cei care nu au asigurare vor trebui să suporte pe propria cheltuială pagubele înregistrate.

Citiți și cum Adrian Papahagi cere impozitarea tuturor pensiilor speciale, incluse pe cele militare și ale polițiștilor.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button