Internațional

Explozie într-un salon de la Spitalul Movila, din Ploiești: o persoană rănită

O explozie s-a produs, astăzi, într-un salon de la Spitalul Movila, din Ploiești, la secția exterioară, acolo unde sunt internați pacienții cu boli infecțioase. O femeie în vârstă de 83 de ani a fost rănită. Potrivit primelor informații, victima prezintă arsuri pe aproximativ 20% din corp și la nivelul căilor aeriene. Aceasta va fi intubată și transferată la UPU Ploiești. 

O explozie puternică s-a produs, astăzi, la Spitalul Movila, din Ploiești. Potrivit ISU Prahova, explozia nu a fost urmată de un incendiu.

O persoană a fost rănită în urma deflagrației. Este vorba despre o pacientă de sex feminin, în vârstă de aproximativ 80 ani. Aceasta a suferit arsuri pe aproximativ 20% din suprafața corporală și la nivelul căilor aeriene.

În momentul producerii deflagrației, pacienta era în comă. 

La fața locului a fost mobilizată o ambulanță de terapie intensivă mobilă. De asemenea, la spital s-au deplasat 3 autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Împrejurările producerii deflagrației vor fi stabilite ulterior. Cel mai probabil, aceasta s-a produs la instalația de oxigen. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button