Social

Exasperați de pasivitatea polițiștilor față de traficanții și consumatorii de droguri, locuitorii din centrul Bucureștiului au inițiat o petiție. ”Sparg uși, interfoane, au ajuns să își pună corturile”

entrul Bucureștiului e împânzit de traficanți de droguri și consumatori care vând și cumpără sub ochii miilor de trecători și localnici. Poliția e complet pasivă și nu se implică în rezolvarea problemei, iar rezidenții acuză că au apărut și actele violente. Într-un interviu la Antena 3, Sorin Stoicescu, fostul șef al Aviației Civile din România, a anunțat că asociațiile de proprietari au iniţiat o petiţie pentru a semnala autorităţilor cu probe video cum tinerii drogați au început să ia cu asalt blocurile din centrul Bucureștiului.

El arată că blocurile încep să fie vandalizate de tinerii drogați care îşi fac veacul prin centrul Bucureștiului.

Sorin Stoicescu a anunțat că 14 asociații de proprietari adună probe pentru statul român care semnalează acte de violență ale drogaților în blocurile din Bucureşti.

El a spus că unul dintre drogați l-a atacat cu o șurubelniță în scara blocului.

”Suntem obligați să ne ducem după ei și să știți că pentru mine, la vârsta mea, la 70 de ani, când te atinge o șurubelniță… e foarte dificil. Acești oameni au vrut să înfigă în mine o șurubelniță prin spatele meu, dar au nimerit în ușă pentru că m-am ferit. Vreau să vă spun că sunt capabili de multe altele”, a declarat el.

”Aseară au devalizat o mașină aici, în fața, ne-au amenințat că-i tot gonim ca să păstrăm curățenie în acest perimetru. Am zis, hai, să strigăm la ei pe geam ca să plece pentru că vin, se așează aici. Ajunseseră să îşi facă şi corturi aici la fântâni”, a mai declara Sorin Stoicescu la Antena 3.

”Sunt zilnic aici, nu le pasă de nimeni, de trecători, de copii. Nu îi deranjează niciodată poliția, pur și simplu nu există poliție, deși e de notorietate faptul că zona e fieful traficanților de droguri ieftine”, a declarat cititorul care a filmat imaginile din centrul Bucureștiului.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button