JUSTIȚIE

Europol: Țara fierbe de scandalul drogurilor și Despescu își vede liniștit de combinațiile lui. El și Dabija spun că nu avem probleme cu drogurile

După toate evenimentele grave care au scandalizat țara ce e plină de droguri, Despescu ignoră în continuare orice măsură corectă și își urmează doar interesele personale.

Toată societatea și poliția țipă că sunt funcții insuficiente la antidrog, in prevenire și in combatere iar el nu face nimic, ba mai mult, se straduieste pe repede-înainte sa-și titularizeze preferata la conducerea uneia dintre cele mai incompetente structuri MAI, Agenția Națională Antidrog.

Preferata este Ramona Dabija cea care nu are habar de droguri și care a gestionat falimentar problema drogurilor in România, in ultimul an cât a fost împuternicită, cu de la Despescu putere, la conducerea structurii. Și ceea ce a produs, vedem cu toții, evenimente grave, in fiecare zi.

Pe 19 Septembrie, 2023, lui Dabija ii expira împuternicirea și de aceea s-a afișat anunțul de concurs care este plin de surprize și condițiile sunt făcute intr-un singur sens, pentru dabija.

Și sa vedeți circ! Probabil comisia este tot una aservita lui Despescu, ca și pentru ocuparea funcției de rector al Academiei de Politie, o alta unitate incompetenta, coordonata de Despescu și sfasiata de scadaluri, ca și Agenția Naționala Antidrog.

Va reamintim ca la concursul pentru funcția de rector al Academiei de Politie , întrebările au fost de noapte minții, gen “cine are mere?”. Probabil așa va fi și la ANA. Și chiar Ana are mere.

Iar in legătura cu concursul pentru director ANA, Despescu nici măcar nu s-a sinchisit sa dea un aer de obiectivitate și sa-l organizeze la minister, forul superior. Examenul se organizează pur și simplu la ANA, instituție condusă acum chiar de una dintre candidate, Ramona Dabija.

Și ca spectacolul sa fie complet, Ramona Dabija, in loc sa ceara funcții noi și sa-și pregătească puținii specialiști pe care ii are in coordonare, cu binecuvântarea lui Despescu, vrea sa-și facă câțiva agenți (subofiteri), ofiteri cu drepturi depline la ANA. Adică nu încadrează ofiteri din sursa externa sau nu mărește numarul de locuri la Academia de Politie, ci se mulțumește “sa rezolve” niste obligații prin trecerea in corpul ofițerilor, adică ii multă din stanga in dreapta, pentru stele pe umar, mișcare care nu îndreaptă nicidecum deficitul de personal din sistem. Pur românește.

Tupeul lui Despescu și al Ramonei Dabija este nemărginit și a fost demonstrat încă o data, cu ocazia prezentei in emisiunea “ Prim Plan”, de la Digi 24, din 3 sept, când ea
l-a contrazis raspicat pe insusi Predoiu spunand clar ca nu avem o problema cu drogurile, negând evidentele clare.

Din cuprinsul interviului se vede clar ca Dabija nu are un minim de cunostinte in domeniu si nici nu are un gram de planuri si conceptii de viitor.

Atitudinea ei face parte dintr un plan a lui Despescu de a nega evidenta pentru ca, exprimarea realității, atat de șocante ar scoate in evidenta incompetenta celor care au condus destinele MAI in ultimii ani și nu și au făcut nici pe departe datoria, împungându-ne la marginea prăpastiei.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button