Magazin

Elena Lasconi iese la atac: „Demisia lui Drulă nu este suficientă. Biroul Național USR trebuie dizolvat”

Elena Lasconi, proaspăt realeasă în funcția de primar al orașului Câmpulung Muscel, a declarat că rezultatul obținut de USR este unul „dezastruos” și că nu înțelege de ce nu a demisionat toată conducerea actuală a formațiunii poitice.

Primărița, care a obțiunt un scor foarte bun la aceste alegeri locale, a declarat că este o opțiune pe care o ia în calcul și anume să candideze la șefia partidului, după ce Cătălin Drulă a demisionat de la conducerea formațiunii, pe fondul scorului slab obținut la alegerile locale și europarlamentare.

”Vreau să transmit tuturor colegilor din USR și tuturor oamenilor care cred în valorile USR că această mișcare, demisia lui Cătălin Drulă: cu o floare nu se face primăvară.

Ca noi să schimbăm ceva și să începem să reconstruim singura alternativă de dreapta din România, Biroul Național trebuie dizolvat. Nu știu de ce nu și-au dat toți demisia încă.

Dar faptul că vrei să schimbi doar președintele și biroul național să rămână același și tu să controlezi în continuare partidul nu mi se par în regulă. E foarte important să schimbăm totul și putem să facem lucrul acesta. Important este să-și dorească și colegii mei”, a declarat Lasconi

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button