Politică

Dumitru Buzatu: A fost o greșeală că au demisionat Budăi și Firea. Este o lucrătură împotriva partidului

Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, unul din cei mai longevivi lideri județeni social-democrați, a declarat luni, la Antena 3, că miniștrii Marius Budăi și Gabriela Firea au greșit când și-au dat demisia.

Criticile la adresa social-democraților care au apărut în scandalul azilelor groazei „mi se pare că este o lucrătură foarte subtilă care să ducă în final la o imagine din ce in ce mai proasta a PSD”, a declarat Buzatu.

Liderul CJ Vaslui a mentionat, in acest context, ca Budăi și Firea nu ar fi trebuit sa demisioneze. „Evident ca a fost o greseala, asta e o moda care a inceput sa se transmita de ceva vreme”, a declarat Buzatu. El a apreciat ca ceea ce ar fi trebuit sa faca PSD este sa verifice cine este exact vinovat pentru situatia de la azilele groazei.

„E o lucrătură în sensul că prin diverse elemente de scandal, prin fel de fel de situatii fara iesire PSD este obligat practic sa-si asume diferite chestiuni pe cand cei care au fost la originea acestor chestiuni nu au probleme si iata ca dintr-o data doi ministri ai PSD… las la o parte ca a mai fost inlocuit si Vasile Dîncu”

Cine face lucrăturile? „În politică nu tot e vizibil, nu totul e la vedere, nu totul e transparent”, a răspuns Buzatu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button